نوع دیگری از مخازن یا تانکر های استیل که میتوان در ظرفیت های گوناگون و انواع مختلفی، آن را تولید کرد مخزن دو جداره استیل است. در این نوع مخزن استیل دو جداره بودن به مقاومت و میزان فشار کاری تانکر ارتباطی ندارد. دلیل اضافه شدن جداره دوم یا به نوعی لایه دوم روی بدنه انجام کاری خاص است که به آن میپردازیم. برای مثال یکی از دلایل جلوگیری از کم شدن حرارت یا سرمای داخلی مخزن است.
کاربرد مخزن یا تانکر استیل دو جداره
مخزن یا تانکر دو جداره عموما برای سیالاتی استفاده می شود که باید دما سیال ثابت نگهداشته شود و یا گرم یا سرد شود. با استفاده از ایجاد یک فضای خالی بین بدنه مخزن و لایه بیرونی این جداره به وجود می آید. این فضا را با توجه به سیال همانطور که گفته شد طراحی مینمایند. اگر نیاز باشد که سیال داخل دمای خود را حفظ نماید آن را با پشم سنگ پر می نمایند. اگر نیاز باشد گرم و یا سرد شود با استفاده از فلنج های مشخص شده بخار یا روغن داغ وارد جداره می شود و گرما را به بدنه مخزن وارد میکند. در صورتی که نیاز باشد سیال داخل مخزن دو جداره استیل سرد شود از فلنج های مشخص شده آب سرد را وارد جداره می نمایند و آن را در گردش قرار می دهند. برای مثال مخازن نگهداری عسل باید گرم باشد که بتوان آن را به راحتی انتقال داد.
کاربرد این مخازن در صنایع غذایی، دارویی، چسب سازی، رزین سازی و غیره می باشد.

تانکر دو جداره استیل همزن دار
طراحی تانکر استیل دو جداره
این نوع مخزن استیل را با استفاده از نرم افزار های PVELITE، ASME، Auto Cad، Catia، Solid Work، و …. طراحی می نمایند. در زمان طراحی نوع سیال داخلی، لیتراژ ، نوع پایه ها و نحوه قرارگیری، جایگاه اتصالات و قرار گیری دریچه منهول را مشخص می نمایند. نکته حایز اهمیت در زمان طراحی فشار کاری مخزن می باشد که باید طراح و سازنده به آن توجه نمایند.
گروه صنعتی مبدل سازان کیمیا طراح و سازنده انواع مخازن استیل تک، دو و سه جداره می باشد.
برای مشاوره و یا خرید با مبدل سازان کیمیا تماس حاصل نمایید.
بدون دیدگاه